top of page

Tue, 21 May

|

Zoom event

Уебинар: Под влиянието на подкастите

Практически разговор в DigiComs общността за същността и приложението на подкастите като комуникационен инструмент.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Уебинар: Под влиянието на подкастите
Уебинар: Под влиянието на подкастите

Кога и къде?

21 May 2024, 16:30 – 18:00 EEST

Zoom event

За събитието

В последните години, подкастите трансформират начина, по който консумираме съдържание, предлагайки уникален, личен и изключително гъвкав начин за разпространение на информация и забавление. Аудио форматът перфектно се комбинира със забързаното ни ежедневние и все повече и повече хора избират да се информират, учат или забавляват "в движение", именно с подкасти. 

Освен приложението им в свободното време, обаче, подкастите са и ценен комуникационен канал за достигане на аудитория за всевъзможни бизнеси и организации. Тази тенденция се наблюдава както в България, така и в целия свят - ето защо в  този уебинар ще разгледаме как подкастите се използват като мощен комуникационен инструмент, като се фокусираме върху техните основни аспекти, стратегии за създаване на съдържание и методи за разпространение.

Наши специални гости ще бъдат: 

- Кристиян Юлзари от ДОБРОкаст: аудио платформа за споделяне на вдъхновяващи истории с фокус върху доброто и доброволчеството

- Виктор Джамбов от Транзистор: подкаст за технологии и гийк неща, част от мрежата на Говори ѝнтернет

В този разговор с професионални подкастъри с абсолютно различен фокус, ще търсим допирните точки и универсалното приложение на подкастите като инструмент за ефективно свързване с нова аудитория. 

В програмата ще включим:

  • Основи на подкастинга: Какво представлява подкастингът и защо е толкова популярен?
  • Как се започва подкаст: какво е нужно като техника и подготовка?
  • Стратегии за създаване на съдържание: Как нашите гости създават ангажиращо и значимо съдържание, което да задържа интереса на слушателите.
  • Техники за разпространение: Разберете ключовите платформи за разпространение и как да оптимизирате вашето аудио съдържание за максимален ефект.
  • Интерактивна Q&A сесия: открит разговор между групата и двамата гости

За кого е подходящ уебинарът?

Този уебинар е идеален за представители на неправителствени организации, активисти, доброволци, както и всеки, който проявява интерес към подкастите като инструмент за свързване и комуникация.

Как да се регистрирате?

Присъствието в уебинара е безплатно, но изисква предварителна регистрация с вашия имейл адрес, където ще изпратим детайли за събитието.

Очакваме ви с нетърпение да се присъедините към нас в този открит разговор за приложението на подкастите. 

Не пропускайте шанса да разширите своите познания и да откриете нови възможности за развитието на вашата организация!

Share This Event

bottom of page