top of page

Tue, 26 Mar

|

Zoom event

Уебинар: Изкуствен интелект за каузи с Ина Тончева

Практически разговор в DigiComs общността за приложението на AI инструменти в работата на гражданския сектор.

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Уебинар: Изкуствен интелект за каузи с Ина Тончева
Уебинар: Изкуствен интелект за каузи с Ина Тончева

Кога и къде?

26 Mar 2024, 16:00 – 17:30 EET

Zoom event

За събитието

В днешния бързо развиващ се свят, изкуственият интелект (AI) не е просто иновация – той е необходимост. От оптимизиране на работни процеси до революционизиране на медицинските открития и образованието, AI е тук със заявката да преобрази всяка сфера на човешката дейност. Изкуственият интелект вече активно променя света около нас и носи огромен потенциал за развитието и ефективността както на нас самите, така и на нашите организации. Целта на нашия уебинар е да изследваме и обсъдим възможностите, които AI предлага за НПО сектора в България, както и да разгледаме успешни примери за приложението му.

С нас ще бъде Ина Тончева, съосновател на The Indigitals - компания за стратегически маркетинг за технологични компании. Ина следи отблизо развитието на изкуствения интелект и как той променя човешкия свят, такъв какъвто го познаваме. Фокусът ѝ е върху маркетинг стратегия, стратегия за съдържание и сторителинг. Ина преподава в програмата по дигитален маркетинг в Телерик Академия. Също така е автор и водещ на подкаста “Мечка страх, мен не”, който изследва темите за страховете и смелостта. 

За кого е подходящ уебинарът?

Този уебинар е идеален за представители на неправителствени организации, активисти, доброволци, както и всеки, който проявява интерес към технологичните иновации и тяхното приложение в социалната сфера.

Как да се регистрирате?

Присъствието в уебинара е безплатно, но изисква предварителна регистрация с вашия имейл адрес, където ще изпратим детайли за събитието.

Очакваме ви с нетърпение да се присъедините към нас в този открит разговор за изкуствения интелект и неговото значение за бъдещето на НПО в България. Не пропускайте шанса да разширите своите познания и да откриете нови възможности за развитието на вашата организация!

Share This Event

bottom of page